GT-M38MPC GT-M38MPCT
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SuperGreens

A DrNatura-SuperGreens mindenkit arra biztat, hogy fogyasszon minél több friss gyümölcsöt és zöldséget. Sajnos azonban ez nem mindig megvalósítható, aggodalomra azonban semmi ok: egészítse ki étrendjét a teljesen természetes alapanyagokból és módszerrel készült szuperélelmiszerekkel, és gondoskodjon a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagok beviteléről. Arra törekszünk, hogy mindenki számára biztosítsuk ezek elérését, ezért termékeink nem csupán finomak, természetesek és organikusak is egyben, hanem megfizethetők. 

A DrNatura-SuperGreens komolyan veszi a szuperélelmiszerek jelentőségét. A termékek elkészítésének folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy a friss bio összetevők tápanyagvesztesége minimális legyen. A gyorsaság segít megőrizni a komponensekben fellelhető tápanyagok minden előnyét. A különleges keverék, és feldolgozási mód biztosítja a kiváló ízeket. Fogyasztóink legkésőbb a gyártás utáni néhány héten belül hozzájutnak a csomagolt termékekhez.

A DrNatura-SuperGreens kivonatai és őrleményei koncentrált formában rendelkeznek a szuperélelmiszerek minden jótékony tulajdonságával, prémium minőségű természetes alapanyagokból készülnek, a felhasználásukhoz pedig nem szükséges semmilyen bonyolult és fáradtságos előkészület. A DrNatura Supergreens organikus szuperélelmiszerei egymás hatását fokozzák, és kapszula formájában, illetve poralakban is fogyaszthatók. Ezek nagy előnye, hogy az is gond nélkül hozzájuthat az értékes tápanyagok sokaságához, aki bizonyos szuperételek ízétől vagy az állagától ódzkodik, pl. nem szívesen eszik zöldségeket.

Termékpalettánk széles, hiszen a szuperfoodok mellett bio alapanyagból készült táplálékkiegészítők sokaságát kínáljuk, amelyek között megtalálhatók a gyógygombák, illetve a vegánok számára is fogyasztható növényi fehérjeporok. Egészségvédő termékeink listáján bélflóra regeneráló probiotikum, a vénák védelméről vagy a bőr szépségéről gondoskodó készítmény is szerepel, és kielégítjük azok igényeit, akik a nyugodt alváshoz, esetleg az energiaszintjük fokozására keresnek természetes és hatékony megoldást. 

Érezd magad szuperül a szuperélelmiszerekkel!

Rendezés: